Cyklar i Lerum

Annons:
Köpa och laga cykel i Lerum - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Lerum där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Lerum. I Lerum finns det 2 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Lerum kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Lerum. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Lerum.
Annons:

Cykel i Lerum

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Lerum vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Lerum, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

TEAM SPORTIA
Bagges Torg 15 B
443 30 LERUM


Cykelstudion i Lerum HB
Brobacken 15
443 30 LERUM

Annons:

Cykeluthyrning i Lerum

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Lerum så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Lerum för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Lerum.

Begagnade cyklar i Lerum

Att köpa en ny cykel i Lerum kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Lerum. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Lerum från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Lerum.

Cykelfakta om orten Lerum

I Lerum fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Lerum. Nedan finns en del allmän information om orten Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Lerum om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Lerum.

I Lerum hittade vi totalt 2 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Lerum som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].