Cyklar i Askim

Annons:
Köpa och laga cykel i Askim - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Askim där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Askim. I Askim finns det 2 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Askim kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Askim. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Askim.
Annons:

Cykel i Askim

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Askim vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Askim, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Stadium
Hantverksv. 15 Sisjön
436 33 Askim


XXL Sport & Vildmark AB
Datav. 15 Sisjön
436 32 ASKIM

Annons:

Cykeluthyrning i Askim

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Askim så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Askim för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Askim.

Begagnade cyklar i Askim

Att köpa en ny cykel i Askim kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Askim. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Askim från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Askim.

Cykelfakta om orten Askim

I Askim fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Askim. Nedan finns en del allmän information om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Askim om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Askim.

I Askim hittade vi totalt 2 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Askim som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].