Cyklar i Sala

Annons:
Köpa och laga cykel i Sala - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Sala där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Sala. I Sala finns det 2 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Sala kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Sala. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Sala.
Annons:

Cykel i Sala

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Sala vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Sala, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Fernströms Fiske, Cykel & Sport
Rådmansg. 5 B
733 30 SALA


INTERSPORT Sala
S. Esplanaden 2
733 30 SALA

Annons:

Cykeluthyrning i Sala

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Sala så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Sala för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Sala.

Begagnade cyklar i Sala

Att köpa en ny cykel i Sala kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Sala. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Sala från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Sala.

Cykelfakta om orten Sala

I Sala fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Sala. Nedan finns en del allmän information om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Sala om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Sala.

I Sala hittade vi totalt 2 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Sala som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].