Cyklar i Umeå

Annons:
Köpa och laga cykel i Umeå - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Umeå där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Umeå. I Umeå finns det 7 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Umeå kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Umeå. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Umeå.
Annons:

Cykel i Umeå

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Umeå vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Umeå, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

CM Cykel & Fritid AB
Yrkesv. 1
904 20 Umeå


Cykel & Mopedhandlaren i Umeå AB
Häradshövdingegatan 11
903 31 UMEÅ


TEAM SPORTIA
Bruksv. 6
906 21 UMEÅ


Cykel & Skidservice I Umeå
Norra Ersmarksgatan 51
903 44 UMEÅ


Stadium
Marknadsgatan 7
904 22 Umeå


XXL Sport & Vildmark AB
Gräddv. 1
906 20 Umeå


Sportringen
Yrkesv. 1
904 20 Umeå

Annons:

Cykeluthyrning i Umeå

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Umeå så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Umeå för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Umeå.

Begagnade cyklar i Umeå

Att köpa en ny cykel i Umeå kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Umeå. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Umeå från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Umeå.

Cykelfakta om orten Umeå

I Umeå fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Umeå. Nedan finns en del allmän information om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Umeå om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Umeå.

I Umeå hittade vi totalt 7 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Umeå som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].