Cyklar i Uppsala

Annons:
Köpa och laga cykel i Uppsala - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Uppsala där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Uppsala. I Uppsala finns det 13 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Uppsala kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Uppsala. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Uppsala.
Annons:

Cykel i Uppsala

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Uppsala vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Uppsala, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Fålhagens Cykel
Strandbodkilen 3
753 24 UPPSALA


Cykel - Viktor AB
Svartbäcksg. 25
753 32 Uppsala


Leffes Cykel
Sibylleg. 9
752 31 Uppsala


Abba Cykelcenter
S:t Persg. 18 A
753 20 UPPSALA


Stahléns Cykel AB
Vaksalagatan 51
753 31 UPPSALA


TB Cykel och Verkstad
Folkungag. 21 A
753 36 Uppsala


Hjulhuset och Velotek
Vattholmav. 16
754 19 Uppsala


Shimano Nordic Cycle AB
Ulls v. 39
756 51 Uppsala


Salabacke Cykel
Skomakarg. 14
754 34 UPPSALA


Stadium
Kungsängsg. 2 -4
753 22 UPPSALA


Elcykelcenter
Uppsala Science Park
752 37 Uppsala


Cykeltoppen
Sernanders v. 8
752 61 UPPSALA


Sportson
Bolandsg. 16 A
753 23 Uppsala

Annons:

Cykeluthyrning i Uppsala

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Uppsala så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Uppsala för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Uppsala.

Begagnade cyklar i Uppsala

Att köpa en ny cykel i Uppsala kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Uppsala. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Uppsala från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Uppsala.

Cykelfakta om orten Uppsala

I Uppsala fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Uppsala. Nedan finns en del allmän information om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Uppsala om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Uppsala.

I Uppsala hittade vi totalt 13 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Uppsala som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].