Cyklar i Rimbo

Annons:
Köpa och laga cykel i Rimbo - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Rimbo där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Rimbo. I Rimbo finns det 1 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Rimbo kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Rimbo. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Rimbo.
Annons:

Cykel i Rimbo

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Rimbo vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Rimbo, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

RoyS i Rimbo AB
Kårstavägen 32
762 94 RIMBO

Annons:

Cykeluthyrning i Rimbo

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Rimbo så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Rimbo för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Rimbo.

Begagnade cyklar i Rimbo

Att köpa en ny cykel i Rimbo kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Rimbo. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Rimbo från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Rimbo.

Cykelfakta om orten Rimbo

I Rimbo fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Rimbo. Nedan finns en del allmän information om orten Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Rimbo om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Rimbo.

I Rimbo hittade vi totalt 1 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Rimbo som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].