Cyklar i Kista

Annons:
Köpa och laga cykel i Kista - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Kista där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Kista. I Kista finns det 1 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Kista kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Kista. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Kista.
Annons:

Cykel i Kista

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Kista vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Kista, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Flinks Cykel & Sport AB
Kistagången 2
164 40 KISTA

Annons:

Cykeluthyrning i Kista

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Kista så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Kista för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Kista.

Begagnade cyklar i Kista

Att köpa en ny cykel i Kista kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Kista. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Kista från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Kista.

Cykelfakta om orten Kista

I Kista fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Kista. Nedan finns en del allmän information om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du också ta del av en del information om Kista om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Kista.

I Kista hittade vi totalt 1 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Kista som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].