Cyklar i Limhamn

Annons:
Köpa och laga cykel i Limhamn - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Limhamn där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Limhamn. I Limhamn finns det 2 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Limhamn kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Limhamn. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Limhamn.
Annons:

Cykel i Limhamn

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Limhamn vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Limhamn, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Bikemasters
Getgatan 48A
216 16 Limhamn


Henriksson Cykel o. Motor, B
Ryglevägen 13
216 22 Limhamn

Annons:

Cykeluthyrning i Limhamn

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Limhamn så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Limhamn för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Limhamn.

Begagnade cyklar i Limhamn

Att köpa en ny cykel i Limhamn kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Limhamn. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Limhamn från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Limhamn.

Cykelfakta om orten Limhamn

I Limhamn fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Limhamn. Nedan finns en del allmän information om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Limhamn.

I Limhamn hittade vi totalt 2 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Limhamn som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].