Cyklar i Höör

Annons:
Köpa och laga cykel i Höör - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Höör där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Höör. I Höör finns det 1 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Höör kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Höör. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Höör.
Annons:

Cykel i Höör

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Höör vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Höör, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Gelwel Uthyrning & Cykel AB
Transportvägen 6
243 35 Höör

Annons:

Cykeluthyrning i Höör

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Höör så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Höör för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Höör.

Begagnade cyklar i Höör

Att köpa en ny cykel i Höör kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Höör. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Höör från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Höör.

Cykelfakta om orten Höör

I Höör fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Höör. Nedan finns en del allmän information om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Höör om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Höör.

I Höör hittade vi totalt 1 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Höör som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].