Cyklar i Billesholm

Annons:
Köpa och laga cykel i Billesholm - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Billesholm där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Billesholm. I Billesholm finns det 1 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Billesholm kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Billesholm. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Billesholm.
Annons:

Cykel i Billesholm

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Billesholm vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Billesholm, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Sven Jönssons Cykelaffär
Billesholmsvägen 95
267 71 Billesholm

Annons:

Cykeluthyrning i Billesholm

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Billesholm så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Billesholm för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Billesholm.

Begagnade cyklar i Billesholm

Att köpa en ny cykel i Billesholm kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Billesholm. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Billesholm från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Billesholm.

Cykelfakta om orten Billesholm

I Billesholm fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Billesholm. Nedan finns en del allmän information om orten Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Billesholm om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Billesholm.

I Billesholm hittade vi totalt 1 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Billesholm som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].