Cyklar i Överkalix

Annons:
Köpa och laga cykel i Överkalix - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Överkalix där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Överkalix. I Överkalix finns det 1 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Överkalix kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Överkalix. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Överkalix.
Annons:

Cykel i Överkalix

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Överkalix vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Överkalix, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Åströms Cykel & Motor
Bagarvägen 23
956 32 överkalix

Annons:

Cykeluthyrning i Överkalix

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Överkalix så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Överkalix för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Överkalix.

Begagnade cyklar i Överkalix

Att köpa en ny cykel i Överkalix kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Överkalix. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Överkalix från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Överkalix.

Cykelfakta om orten Överkalix

I Överkalix fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Överkalix. Nedan finns en del allmän information om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Överkalix om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Överkalix.

I Överkalix hittade vi totalt 1 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Överkalix som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].