Cyklar i Kalix

Annons:
Köpa och laga cykel i Kalix - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Kalix där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Kalix. I Kalix finns det 1 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Kalix kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Kalix. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Kalix.
Annons:

Cykel i Kalix

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Kalix vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Kalix, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Kalix Däck & Cykel AB / Bilservice
Vattenvägen 15
952 35 Kalix

Annons:

Cykeluthyrning i Kalix

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Kalix så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Kalix för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Kalix.

Begagnade cyklar i Kalix

Att köpa en ny cykel i Kalix kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Kalix. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Kalix från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Kalix.

Cykelfakta om orten Kalix

I Kalix fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Kalix. Nedan finns en del allmän information om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Kalix om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Kalix.

I Kalix hittade vi totalt 1 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Kalix som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].