Cyklar i Boden

Annons:
Köpa och laga cykel i Boden - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Boden där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Boden. I Boden finns det 2 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Boden kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Boden. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Boden.
Annons:

Cykel i Boden

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Boden vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Boden, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Lifboms Cykel & Fritid
Antilopvägen 9
961 68 Boden


Bodens Cykel & Mek
Kungsgatan 6
961 31 Boden

Annons:

Cykeluthyrning i Boden

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Boden så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Boden för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Boden.

Begagnade cyklar i Boden

Att köpa en ny cykel i Boden kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Boden. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Boden från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Boden.

Cykelfakta om orten Boden

I Boden fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Boden. Nedan finns en del allmän information om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Boden om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Boden.

I Boden hittade vi totalt 2 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Boden som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].