Cyklar i Kalmar

Annons:
Köpa och laga cykel i Kalmar - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Kalmar där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Kalmar. I Kalmar finns det 3 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Kalmar kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Kalmar. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Kalmar.
Annons:

Cykel i Kalmar

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Kalmar vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Kalmar, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Jannes Däck & Fälg
Wismarsvägen 16
393 56 Kalmar


Adels Cykel & Sport
Väpnaregatan 4
393 50 Kalmar


TEAM SPORTIA
Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar

Annons:

Cykeluthyrning i Kalmar

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Kalmar så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Kalmar för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Kalmar.

Begagnade cyklar i Kalmar

Att köpa en ny cykel i Kalmar kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Kalmar. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Kalmar från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Kalmar.

Cykelfakta om orten Kalmar

I Kalmar fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Kalmar. Nedan finns en del allmän information om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Kalmar om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Kalmar.

I Kalmar hittade vi totalt 3 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Kalmar som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].