Cyklar i Borgholm

Annons:
Köpa och laga cykel i Borgholm - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Borgholm där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Borgholm. I Borgholm finns det 2 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Borgholm kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Borgholm. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Borgholm.
Annons:

Cykel i Borgholm

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Borgholm vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Borgholm, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Hallbergs Hojjar
Köpmangatan 19
387 31 Borgholm


Garantibilar
Hammarvägen 8
387 35 Borgholm

Annons:

Cykeluthyrning i Borgholm

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Borgholm så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Borgholm för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Borgholm.

Begagnade cyklar i Borgholm

Att köpa en ny cykel i Borgholm kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Borgholm. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Borgholm från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Borgholm.

Cykelfakta om orten Borgholm

I Borgholm fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Borgholm. Nedan finns en del allmän information om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Borgholm om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Borgholm.

I Borgholm hittade vi totalt 2 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Borgholm som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].