Cyklar i Åre

Annons:
Köpa och laga cykel i Åre - en guide till att hitta cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelbutiker i Åre där man kan köpa ny och begagnad cykel, cykeldäck och i vissa fall även hyra cykel i Åre. I Åre finns det 3 olika cykelbutiker vilka har ett blandat utbud av cykeltillbehör och cyklar samt relaterade tjänster som begagnade cyklar, cykelreparation samt cykeluthyrning. I dessa olika cykelaffärer i Åre kan du t.ex. köpa nya cykeldäck eller få hjälp med att laga din cykel. I vissa cykelaffärer kan du också köpa begagnad cykel samt hyra cykel i Åre. Nedan hittar du alla företag som på något vis arbetar med cyklar i Åre.
Annons:

Cykel i Åre

Nedan ser du vår lista över olika företag som cykelbutiker och cykelverkstäder i Åre vilka på något vis kan hjälpa dig med cyklar. T.ex. köpa ny eller begagnad cykel i Åre, byta cykeldäck eller cykeluthyrning.

Åre Skidsport AB
Årevägen 88
830 13 åre


Åre Bikes AB
Årevägen 138
830 13 åre


Åremtbcenter
Torget
830 13 åre

Annons:

Cykeluthyrning i Åre

När man är på resande fot eller på semester med familjen i Åre så kan det vara praktiskt att kunna hyra en cykel i Åre för att enkelt ta sig fram. En del av de olika cykelbutikerna från listan ovan kan eventuellt hjälpa till med cykeluthyrning i Åre.

Begagnade cyklar i Åre

Att köpa en ny cykel i Åre kan vara ganska dyrt beroende på vilken typ av cykel man vill köpa. Ett alternativ till ny cykel är att köpa en begagnad cykel i Åre. Sannolikt kan några av cykelaffärerna i Åre från listan ovan hjälp dig om du letar efter begagnade cyklar i Åre.

Cykelfakta om orten Åre

I Åre fanns som bekant minst en cykelbutik eller cykelverkstad som kan hjälpa till med cyklar, cykeldäck samt eventuellt begagnade cyklar eller cykeluthyrning i Åre. Nedan finns en del allmän information om orten Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du också ta del av en del information om Åre om du vill veta mer än saker relaterat till cyklar i Åre.

I Åre hittade vi totalt 3 olika företag verksamma inom cyklar att välja mellan. Om du inte hittar någon cykelbutik i Åre som du vill handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra cykelaffärer i [LAN_LÄN].